Star Wars: Squadrons, Epic Store'da ücretsiz

 

Star Wars: Squadrons, Epic Games Store'da ücretsiz 



Star Wars oyununun ön sipariş baskı sayfasında "Star Wars: Squadrons, Fortnite Vanguard Squadrons X-Wing Glider'ı 1 Ekim 2021'e kadar ücretsiz olarak içeriyor" diyor . Bu nedenle, teknik olarak sınırlı süreli bir promosyon olsa da, yaklaşan PC oyunu Star Wars: Squadrons ile birlikte düşük, düşük fiyata planörü kapmak için tam bir yılınız var. Teklif, o tarihte 23:59 ET / 20:59 PT'de (2 Ekim 04:59 BST) sona erecek.

Planörü kapmak için yapmanız gereken tek şey Epic Store'dan Squadron satın almak ve ardından ateş edip Fortnite kopyanıza giriş yaparak onu almak.

Yaklaşan başlıktan bahsetmişken, bu hafta EA Motive, LucasFilm ve Industrial Light and Magic , bizi pilotlarından biri olan Varko Grey ile tanıştıran yeni bir CG kısa filmi olan 'Hunted' yayınladı. O, İmparatorluğun Var-Shaa üzerinde dönen tersanesinde Yeni Cumhuriyet pusularının ardından kaybedilen bir savaşla karşı karşıya olan bir İmparatorluk pilotu. Aşağıdan kontrol edebilirsiniz:

Sqaudrons'un çıkış tarihi 2 Ekim olarak belirlendi, bu yüzden kendi başınıza dalış yapabilmeniz uzun sürmeyecek. Bu kadar gidiyor  Menşe ,  Epic Games Mağaza ve  steamda  ön sipariş bunu şimdi yaparsanız $ 39.99 / £ 34.99, ayrıca  bazı ek kozmetik ürünler alırsınız  .

Post a Comment

0 Comments